They say…

Crina Ciocian, Managing Partner, Libero Events

Spun deschis că întotdeauna m-am încadrat în categoria scepticilor când vine vorba de coaching sau mentorat. Cumva, direcția iluzorie a discursului și pep talk-urile nu m-au convins. Până acum am avut ocazia să descopăr în persoana Sînzianei un om cu coloană vertebrală și un simț al realității cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Discretă și firească, cerebrală, mai fun decât ai crede și cu un simț dezvoltat pentru oameni și potențialul lor. Chapeau!

 

A.S.

Sînziana nu are întrebări notate pe o foaie la care așteaptă răspunsuri perfecte, ci te roagă să povestești tu despre tine, despre grijile și așteptările tale și colaborează cu tine în asa fel încât să îti dai singură răspunsurile la întrebările și grijile tale. Nu îti dă “mură-n-gură ce trebuie să faci, ci te îndeamnă să găsești tu singura rezolvare, iar asta te face să te simți utilă, încrezătoare și “în stare”. Mi-a facut o mare plăcere să particip la astfel de ședinte cu Sînziana. Consider că astfel de ședințe de coaching ajută oamenii să afle ce își doresc de la viața. Fie ea Life Coaching sau Business Coaching, Sînziana te va îndrumă în cel mai profesional și prietenos mod posibil. Nu stați pe gânduri, aveți doar de câștigat.

 

Gabriel Molnar, Owner & CEO Magnolia

Diferența dintre un coach și un mentor e aceea că primul e un bun teoretician, dar nu are experienta practică prea multă, iar cel de-al doilea e un bun exemplu de urmat însă rareori verbalizează și are timp să dea și altora din “be”-ul lui. Sîinziana întrunește ambele calități așa cum rareori găsești pe cineva. Pe lângă teorie are și o lungă experiență practică din care poți învăța. 

 

Crina Ciocian, Managing Partner, Libero Events

ro_RORO