Experiența mea

Sunt inginer, am absolvit Universitatea Politehnică din București, am urmat cursuri aprofundate de People Management, General Management, Marketing Strategic, Macroeconomie, Microeconomie, Afaceri Internaționale, Comportament Organizațional ale Canadian Romanian MBA Program și sunt Specialist certificat de William Arruda în branding personal și dezvoltarea carierei.
Din 2010 m-am alăturat companiei Aegon ale cărei afaceri (asigurări și pensii private) le coordonez în calitate de Director de Țară.
Până în 2010 am fost Președintele Consiliului de Administrație al Signal Iduna România, companie germană de asigurări de viață și sănătate, după ce între 2004-2008 am fost Director Comercial și Vicepreședinte al Interamerican (Asigurări și Pensii), între 2003-2004 am ocupat poziția de Director Marketing și Vânzări la Kredita Internațional.
Între 1995-2003 am ocupat, în ING, poziții de la IT officer la Executive Director Employee Benefits and Group Insurance.

Fiecare job a fost foarte important pentru mine, de la simplu funcționar, până la Director General.
În fiecare etapă a carierei mele am întâlnit oameni deosebiți care m-au sprijinit, m-au învățat și mi-au deschis ușa către noi orizonturi.  Cred că cel mai bun mod de a recompensa efortul lor este a de face și eu la rândul meu același lucru.

Am avut șansa să particip la proiecte unice cum ar fi introducerea în România a primului sistem electronic de plăți, Multicash în 1995, lansarea conceptului Employee Benefits și a ING Office-urilor și introducerea conceptului de worksite marketing de la ING sau proiectul Pilonului II Pensii. Lansarea primei asigurări medicale și a primului spital privat din România alături de Eureko, lansarea companiei de asigurări private de sănătate Signal Iduna și aducerea ei pe locul trei în piață cu un market share de 7.6% după doar 9 luni de activitate, până la, în zilele noastre, conducerea Aegon, singura companie specializată în bancassurance din țara noastră.

Succesul pe care l-am avut cu aceste proiecte m-a învățat că drumurile nebătute pot aduce satisfacții nebănuite și că a avea succes, a avea o carieră și a te bucura de viață sunt alegeri la care avem dreptul și pe care trebuie să învățăm să le facem.

În 2016 mi-a fost acordat premiul Transylvanian CEO of the Year Award de către The Woman.

ro_RORO